LA TREMENTINA I LES PLAGUES DE LA MAGA URTICA

 

TrementinaLa Trementina s’endinsarà en una història plena d’aventures per alliberar l’Onagra, la princesa de les prímules que ha estat segrestada.

Per aconseguir-ho, haurà de lluitar contra un munt de plagues i bèsties que envaeixen els conreus i que són molt més poderoses del que ens pensem.

Les Plagues són esquadrons formats per éssers de tota mena, dotats d'armes mortíferes.

Aconseguirà alliberar-la?

Però com sempre, al darrere de tota aventura, s'hi amaga una gran història d'amor. NO TE LA POTS PERDRE!

 

Si cliques damunt la portada del llibre, AVIAT, MOLT AVIAT se t'obrirà un vídeo amb el booktrailer.

 

Una nena molt valenta

Castell maga Urtica"Vaig enfocar bé la vista; entre els núvols de boira vaig albirar una illa amb un gran castell de pedra a dalt del cim.

-Aquell és el castell de la maga Urtica."

 

 

 

Un exercit disposat a tot

" Els esbarzers dirsparaven a tort i a dret sense saber ben bé on ho feien perquè la boira freda els impedia veure on ho feien".Rubus

 

Si vols llegir un fragment del llibre, fes clic

 

Com els va imaginar l'il·lustrador?

L'il·lustrador d'aquesta meravellosa història és en Sergi Camara. Un professional que de seguida va saber posar cara als meus protagonistes, als qui ara tu podràs donar vida quan els llegeixis.

Et deixo una imatge dels esborranys primers que va fer en Sergi, quan la Trementina i la seva tieta només vivien en la meva imaginació.Esborranys

 

Si vols saber més coses d'en Sergi Camara i veure més dibuixos fets per ell, clica aquí.

 

Si et decideixes a llegir el llibre....

Estic segura que si ets un noi valent o una noia valenta, et decidiràs a llegir el llibre i a enfrontar-te a les plagues de la maga Urtica al costat de la Trementina i els seus amics.Punt de llibre

Per fer-te més fàcil la lectura, i que no et perdis entre batalla i batalla et regalo uns punts de llibre amb els protas de la història.

Pots triar el que més t'agradi, la Trem, la tieta, en Pelitre o en Rubus. O pots retallar-los tots i regalar-los als teus amics.

Clica a la imatge i imprimeix el pdf que se t'obrirà.

 

 

Aquest llibre l'ha editat Barcanova, si el vols comprar, el podràs trobar a la llibreria del teu barri i a la pàgina web de l'editorial. Et deixo l'enllaç.

 

Tu també cultives plantes aromàtiques en llaunes, pots, testos, caixes...? Envia'm un correu i explica-m'ho! info@africaragel.cat